UNA
PETITA PRESENTACIÓ

¡ Benvingut, benvinguda!

Aquesta és una pàgina que el Secretariat de Pastoral Penitenciària de la Província Eclesiàstica de Barcelona oferix a tots els agents de pastoral, i especialment als agents de Pastoral Penitenciària.

Aquí podràs trobar materials utilitzats en la Pastoral Penitenciària, tant en el treball “dintre” de les presons com per a sensibilització de la comunitat cristiana de l'exterior .

Volem ser “pont” entre les diverses experiències que sorgeixen cada dia del nostre contacte amb el món de la presó.

Tot el material que apareix aquí de catequesi i dinàmiques ha estat experimentat a alguna presó. Hi és aquí per a poder compartir-lo amb qui ho desitgi.

Alhora et vam suggerir que ens enviïs el material que estàs utilitzant perquè estigui a la disposició de tots els agents de Pastoral. Posa't en contacte amb nosaltres, estarem encantats de col·laborar junts. Per altra banda, si treballes en la Pastoral Penitenciària, si ets voluntari o voluntària, si consideres que el material exposat pot ser-te interessant tenir-lo en CD gustosament et farem una còpia de tot el que es mostri en la pàgina i te l'enviem. Gratis, per descomptat, doncs gratis se'ns ha donat, gratis ho hem rebut i gratis ho oferim.

P. José Mª Carod Félez, mercedari
Director del SEPAP


SEPAP
C/. Sant Pau 101
08001 – Barcelona
Teléfono: 93 317 63 97 i 932701010 Ext. 512
Fax: 933176397
sepapenitenciaria@gmail.com

No dubtis a enviar-nos els teus suggeriments o aportacions.
Gràcies.

 

SEPAP - Sant Pau 101. 08001 - Barcelona. · Tlf - fax: 93 317 63 97 - sepapenitenciaria@gmail.com